Blog

Pahare de sticla

Se știe că în fotografia de produs este dificil de lucrat cu sticla și este dificil de lucrat cu metalul. Când se fotografiază, însă, și cu sticlă și cu metal, atunci dificultatea crește abrupt.

fotografie de produs cu pahare de sticla pahare cu picior fotografiate pe fundal alb fotografie cu pahare cu picior inalt si desen facut manual pahare de apa pictate manual pahare inalte cu picior lucrate manual pictura manuala executata pe pahare inalte pahare de apa pictate manual fotografiate pe fundal alb cutia originala a paharelor cutia cu capac pentru pahare

Paharele aveau aplicații de metal și pictură executată manual.

Clientul a dorit ca paharele să fie fotografiate în seturile originale de 6 bucăți, ceea ce a complicat problema. Aș fi preferat să trag un singur pahar și după aceea să-l multiplic în photoshop, dar paharele fiind unicate ar fi dat urât ca un singur pahar să apară clonat de 6 ori. Fiind fotografiate împreună, în set, paharele se reflectau unele pe altele.

Deși clientul ar fi dorit ca fotografiile de produs să fie pe fundal negru, până la urmă, s-a tras pe fundal alb. In partea de jos am folosit un stiplex alb, care reflectă picioarele paharelor.

Pentru ca doar paharele, singure, pe fundalul alb, ar fi arătat prea auster, am adaugat ca decor o floare.

Dacă doriți să examinați pagina de prețuri pentru reclama si produse atunci urmăriti linkul www.fotografiistudio.com

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply