Blog

Din ciclu fotomodele machiate 1

Împreună cu make-up artist Roxana Dumitru am considerat că machiajul de beauty nu trebuie să fie neapărat doar despre o față machiată frumos, ci poate ascunde în spate un concept interesant.

machiaj de beauty cu un fotomodel pseudo calugarita

Roxana Dumitru este un make-up artist extrem de talentat și vă sugerez să-i vizitați portofoliu de machiaj de moda și beauty www.makeup4u.ro.

Aici am dorit să ne încercăm forțele pe un subiect tabu. O călugăriță poate fi frumoasă, dar nimeni nu se așteaptă să fie machiată frumos, atât de frumos încât să stârnească dorințe.

Costumul nu este foarte autentic, dar servește scopului. Fotomodelului i s-a cerut simplitate și un pic de concentrare în privire. Fata este chiar frumoasă și am observat că nimeni nu trece indiferent pe lângă această fotografie. Lumina de glamour din studio și-a făcut cu prisosință treaba.

Retușul intensiv a fost necesar pentru a lăsa doar frumusețe pură.

Dacă sunteți interesat de cum se organizează o ședință foto verificati aici.

This Post Has 8 Comments

 1. fashionista says:

  Fata-i foarte frumoasa. Are niste ochi deosebiti. Ati avut un make-up artist foarte bun, dar si o idee interesanta. Intr-un cuvant – frumos.

 2. Calin P says:

  Eehe! Este facuta special ca sa te bage in pacat si apoi sa spui ca e pacat ca e calugarita. Imi place ideea, lumina, machiajul, fata… tot.

 3. flory says:

  cool!!! supercool!!! asta da make-up. foarte frumoasa cu ochi verzi de o culoare rar intalnita.ati fost foarte atent la detalii,dar mainile sunt cam mari, parca ar fi palme de barbat.

 4. Alexandra says:

  La prima vedere si mie mi s-a parut ca are mainile prea mari, dar nu este important. Conteaza in schimb ideea si realizare ei. Ati urmarit un concept si ati reusit sa creeati o imagine de impact. Makeup artist-ul merita toti banii.

 5. MisterX says:

  La asa fata cine se mai uita la maini. Te uiti numnai la ochi si te pierzi cu usurinta. Ispita in persoana prezentata intr-un ambalaj cuminte.

Leave A Reply