Blog

Din ciclu fotomodele machiate 2

Aici, împreună cu machioza mea preferată, ne-am jucat cu machiajul de beauty pe un alt concept care încalcă un tabu.

fotomodel purtand machiaj de beauty fotomodel spanzurat scena spanzurarii fotomodelului

Dacă doriți puteți vizita site-ul talentatei machioze Roxana Dumitru www.makeup4u.ro.

Am pornit de la ideea că o femeie frumoasă nu se poate spânzura, în acest caz sinuciderea fiind o impietate, o violență inutilă și absurdă. Nici a doua abordare nu este prea ortodoxă, bărbatul îi pune ștreangul de gât, comițând un act violent și absurd. Cine ar vrea să spânzure o așa frumusețe? Și dacă ar avea motive…?! Lucrurile se complică.

Coafura a fost asigurată de hair-stylistul Viorel Arsene și împreună cu machiajul de beauty au făcut-o pe Ana foarte frumoasă. Frumusețea clasică din filmele alb-negru. Am păstrat aceeași lumină glamour, care nu este foarte atmosferică, dar se potrivește bine cu machiajul si fotomodelul.

Mai puteți vedea ce impact are machiajul și hair-stylingul în ședințele foto click aici și bineînțeles că se observă și importanța elementelor de îmbrăcăminte.

This Post Has 5 Comments

  1. fashionista says:

    MUA a lucrat foarte bine si la machiajul acesta. Inteleg ce ati vrut sa faceti, respect ca ati avut un concept clar in minte. Din pacate, ceva nu se potriveste aici. Pozele cu fata spanzurata nu ma incanta prea tare.

  2. Calin P says:

    Ha, ha. Imi place ideea. Numai un eunuc sau poate Robespierre ar fi putut s-o omoare. Este prea frumoasa pentru a fi spanzurata. Votez pentru gratiere.

Leave A Reply