Blog

Din ciclu fotomodele machiate 3

Ultimul din seria de machiaje beauty este conceptul Cruella, care vine să ridice o altă problemă: raportul dintre frumusețe și răutate.

fotomodel in conceptul Cruella fotomodel cu machiaj beauty Cruella

Aici am vrut să arătăm o femeie foarte frumoasă, dar rea.

Machiajul executat magistral de Roxana Dumitru a reușit foarte bine acel melanj de frumusețe și răutate pe care mi l-am dorit. Accentul cade pe buzele foarte închise la culoare și pe machiajul ochilor cu diferențe tonale importante. Viorel Arsene s-a depășit pe sine aducând un aer de decadență cu coafura aceea înaltă, inspirată de secolul 18. Mărgelele bunicii mele au fost un element de stil foarte valoros în economia imaginii.

Ca să înțelegeți mai bine cum machiază Roxana și cât de bine machiază, vă invit să-i vizitați galeria de before and after.

Am rugat fotomodelul să imi ofere o privire mai rea, mai rece și pentru că mi s-a părut prea puțin, am rugat-o să muște din mărgele, dinții apărând ca o amenințare reală.

În al doilea cadru, curba frumoasă a mărgelelor este paralelă cu linia obrazului, într-o dispunere ușor neobișnuită.

This Post Has 8 Comments

 1. fashionista says:

  Wow! N-am ce zice. Fotografiile sunt demne de orice revista de la noi, poate chiar si de afara. Concept foarte interesant si executat admirabil. MUA este foarte talentata si chiar a inteles perfect conceptul. Rujul este genial, iar machiajul ochilor este fantastic.

 2. Calin P says:

  Da. Mi-e clar acum ca „Imblanzirea scorpiei” a lui Shakespeare se referea la genul asta de femeie: frumoasa si dracoasa. Desi daca ma uit mai bine fotografiile imi spun ca este frumoasa si rea.

 3. casandra says:

  Super tare machiajul! Am retinut datele machiozei. Ce face ea este deosebit. Cand eram in liceu voiam sa ma fac make-up artist. Foarte tari pozele.

 4. margineanca says:

  Parerea mea este ca seria asta este cea mai buna din fotografiile cu modelul asta. Mai bune decat calugarita, mai bune decat spanzurata.

 5. flory says:

  am ramas cu gura cascata si nu reusesc s-o mai inchid,utitandu-ma la make-up.ma mir ca n-a remarcat nimeni margelele.parca ar fi si ceva decadenta in pozele astea.

 6. Alexandra says:

  O alta reusita. Este uimitor cat de mult au transformat-o makeup-ul si hair-styling-ul de la imaginea de calugarita la diavolita de aici. Muscatul din margele pare agresiv dar in acelasi timp si usor senzual. Ciudat!

Leave A Reply