Blog

Rochii de nunta

rochie de mireasa cu trena

fotomodel pe post de mireasa cu buchet

rochie ampla de mireasa

Rochie cu trena si voal lung

Am fost solicitat de Calin Events sa fotografiez noua colectie de vara 2015.

Am inceput prin a studia rochiile de mireasa care urmau sa fie imbracate de doua fotomodele dragute. Acestea trebuiau sa suporte cu stoicism machiajul indelungat si coafatul facut in etape, pentru a ajunge sa arate ca niste mirese veritabile.

Erau rochii de toate felurile: cu maneci, fara maneci, cu bretele, cu umerii goi, cu pliuri si zone plisate, cu broderie, in forma A, ample de printesa, rochii stramte, sirena. Toate erau frumoase, placute la pipait si dupa cum le sclipeau ochii fotomodelelor, am inteles ca s-ar fi vazut intr-0 astfel de rochie, la nunta lor. Ce pot sa zic, decat „Bravo Calin Events” si sa recomand celor doritoare aceste rochii de mireasa.

Spatiul in care urma sa tragem nu era foarte mare si din start am inteles ca vom avea probleme legate de dimensiunea mare a rochiilor cu trena. Ar fi trebuit sa facem fotografii cu ambele fotomodele, dar locul ingust abia daca ne permitea sa tragem cu o singura fata in rochie ampla si cu trena desfasurata.

Am cazut de acord cu clientul ca fundalul sa fie o culoare calda, placuta, putin inchisa la culoare pentru a crea un contrast bun cu albul rochiilor.

Stabilisem dinainte ca va fi o sedinta foto dedicata doar obtinerii imaginilor de catalog, nu se intentiona facerea unor fotografii de reclama. A trebuit sa tragem intr-un ritm alert pentru ca sa terminam toate rochiile intr-o singura zi.

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply