Blog

Fetis piele latex

Fotografia de fetis foloseste de multe ori pielea si latexul ca subiecte de interes, mai ales daca se doreste crearea unui look de dominatoare. Accentul cade pe costumatie si pe machiaj. Tocurile trebuie sa fie foarte inalte, latexul trebuie sa straluceasca, lucru nu tocmai usor, din cauza petelor care pot strica aspectul specific si pentru ca trebuie folosite solutii speciale, cu evaporare lenta.

In prima imagine se vede cum s-a folosit un corset din imitatie de piele peste costumul de latex, in scopul de a crea mai multe straturi (layering) si de a exagera ingustimea taliei. Parul lung a fost realizat cu mese. Imaginea a fost tonata cu o nuanta de albastrui,  cu exceptia parului care a fost lasat la culoarea natural (tonare partiala). Se vede diferenta de luciu dintre zona piciorului drept si fund tocmai pentru ca o parte din solutie se evaporase.

In cea de-a doua imagine s-a folosit un trenci de piele sintetica pe deasupra pantalonilor de latex. Ca si in imaginea precedenta, luciul de pe picioare este mai bine realizat.

In cea de-a treia imagine costumatia este complexa, alcatuita dintr-o fusta de piele sintetica peste care vine un top din latex cu coada si pliuri. Manusile lungi si bastonul completeaza imaginea alaturi de tocurile exagerat de inalte ale platformelor. Oarecum neobisnuit pentru astfel de tinute sunt ciorapi negri, fini.

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply