Blog

Solist la sitar in studio

Sitarul este un instrument tradițional indian și este foarte rar în România, așa că m-am bucurat când instrumentistul a venit la studio.
instrumentist in picioare cu sitar

pozitia clasica de cantat la sitar

cantaret la sitar

detaliu cu corzile unui sitar

profilul cantaretului la sitar

sitar tinut de instrumentist in pozitia clasica de cantat

detaliu cu cheile sitarului

Pentru prețuri pentru ședințele foto vă sugerez să vizitați pagina de preturi.

Am avut astfel ocazia să ascult pe viu acest instrument exotic. Sitarul are o sonoritate aparte, inconfundabilă și este extrem de greu de folosit. Este mult mai dificil decât cântatul la chitară, de exemplu.

Cântărețul este un român care a studiat sitarul in India și a fost un model model. Adică, a spus că se lasă pe mâna mea și a fost răbdător și cooperant. Am folosit tehnica de low key, atât de dragă mie. Sper să vă placă ceea ce a rezultat în urma ședinței foto.

Dacă doriți să auziți cum cântă Victor urmăriți linkul sitar in concert

 

This Post Has 3 Comments

 1. AndreeaC says:

  Imi place aceasta serie. Am dat click pe link si l-am ascultat. E foarte interesant. Pacat ca o sa dispara genul asta de muzica, nu se potriveste cu oamenii moderni si grabiti. Rezultatul fotografiilor apare si in video-urile postate de omul cu sitarul.

 2. casandra says:

  Am ascultat si eu ce canta tipul, dar muzica asta este prea ciudata pentru mine. Pozele imi plac, desi unele sunt cam intunecoase.

  • alex says:

   Casandra, te rog sa iti largesti orizontul muzical si sa nu mai categorizezi o cultura muzicala drept „ciudata”. Iti multumesc.

Leave A Reply