Blog

Balerina in studio

O tânără balerină mi-a călcat pragul studioului dorind fotografii mai artistice.
fotografie cu balerina

balerina pe poante

salt gratios facut de balerina

saltul balerinei ca un zbor de pasare

dansatoare pe scaun

balerina relaxandu-si picioarele

balerina asezata

portretul balerinei

profilul balerinei

pozitie dificila pentru gratioasa

curbura specifica a picioarelor unei balerine

balerina poate dansa in parter

Dacă doriți să mai vedeți fotografii pe aceeasi tema dați click aici

Am folosit fundalul negru și o iluminare suficient de laterală pentru a adăuga dramatism și volum. Pe fundal am pus o lumină cu grid de 20 de grade. Lumina principală a fost asigurată de un softbox mare.

Machiajul a fost asigurat de makeup artist Jana Ceban

This Post Has 0 Comments

 1. Calin P says:

  Sper ca micuta balerina sa aiba succes. In pozele 3 si 4 chiar ca parca zboara, este eterica, fara greutate. Credeam ca poantele sunt numai albe dar observ acum ca pot fi si alte culori.

 2. AndreeaC says:

  Poate ar fi fost mai interesant ca makeup-ul sa fie mai puternic, ca de scena, ca de balet. Se foloseste mai mult alb si ochii conturati mai puternic. Balerina este foarte fotogenica. Banuiesc ca fotografiile iau facut mare placere.

 3. casandra says:

  Cand eram mica visam si eu sa ajung balerina, sa dansez in Lacul Lebedelor. Apoi m-a dat mama la balet pentru 2-3 luni si profesoara a spus ca nu am talent si fizic nu am nici o sansa. Era ceva legat de forma piciorului.

 4. Violeta says:

  Superbe imagini. Arta despre arta. N-am nimic de comentat, adica de spus ceva de rau. Imi pare rau ca nu ma pricep la balet ca as face si eu asa fotografii.

 5. flory says:

  make-up frumos dar nepotrivit cu tema baletului.as fi vrut sa vad un machiaj de scena cu fond de ten alb si ochii conturati cu mult negru.

  • claus says:

   Aceeași opinie a avut-o și AndreeaC și la prima vedere pare logic ce spuneți dv. Dar… Machiajul de scenă are rost pe scenă, unde distanța dintre public și balerine este foarte mare. De aceea, machiajul este îngroșat, exagerat. Daca ați vedea o balerină, machiată pentru spectacol, de aproape ați avea un șoc. Nu cred că v-ar plăcea. Aici, în cazul meu, pentru o sesiune în studio nu aveam nevoie de un machiaj atat de dur. În plus, cu același machiaj, pentru ca make-up artistul nu a putut rămâne la cadru, trebuia să mai tragem și 2-3 serii de fotografii cu haine obișnuite.

 6. MisterX says:

  Si uite asa ajung sa regret ca nu m-am facut balerin. Nu este nici un dubiu ca sunt fotografii artistice si domnisoara le merita pentru felul in care s-a prezentat.

Leave A Reply