Blog

Sedinta foto la bulgari

O domnișoară m-a rugat să-i fac niște poze la mare. Cum mi se pare ca marea noastră nu este suficient de fotogenică, am hotărât să facem sesiunile foto pe malul bulgăresc al Mării Negre.

Fotomodel la mare la rasaritul soarelui Fotomodel cu pantofii in mana pe plaja la rasaritul soarelui La mare fotomodel prinzandu-si pantofii Fotomodel pe plaja langa barca model la mare langa barca Langa barca fotomodelul pe plaja La mare fotomodel in barca pe tarm fotomodel pe faleza de stanca fotomodel la mare in grota La Marea Neagra in grote fotomodel fashion fotomodel ca un fluture in grote la mare
in grotele de la Tuylenovo cu fotomodelul in contra luminii fotomodel la mare langa zidurile cetatii la poarta cetatii la mare Fotomodele pe marginea unui zid  la mare

Înainte de sesiunea foto, cu vreo câteva zile,  modelul a trecut pe la Le Boudoir și i-au fost puse gene false de foarte bună calitate, defapt extensii gene.

Fotomodelul amator s-a bucurat pentru alegerea mea și am planificat o mulțime de detalii.

Dacă vreți să vedeți cum am ales locațiile urmăriți linkul sedinte foto la mare

Am plecat cu noaptea în cap, pentru a ajunge la răsăritul soarelui pe plaja de la Shabla. Am luat cu mine AB1600, un bliț de studio foarte puternic și ABR800, care este un ring flash. Ambele au fost alimentate de power pack-ul portabil Vagabond, pe care îl încărcam de la mașină, în drum spre următoare locație.

Din păcate, cerul nu m-a ajutat deloc, o nebulozitate a redus mult orizontul. Mi-aș fi dorit niște nori, poate culumus, poate cumulonimbus. Filtrul polarizor m-a ajutat abia la cetate, cand soarele era cam la 90 de grade de directia pe care fotografiam eu.

Malul bulgăresc este înalt și stâncos și se pare ca mai există pescari. Le-am văzut bărcile în larg.

Ședința a fost oarecum obositoare, pentru că am vrut să tragem în multe locații și eram în picioare de la ora 1.00 am. A meritat efortul și a fost fun.

Când fotomodelul amator a venit la studio să-i dau imaginile pe DVD, inclusiv cele prelucrate și a văzut rezultatele, avea o uriașă bucurie în ochi.

This Post Has 2 Comments

  1. Cici says:

    Se pare ca a meritat deplasarea pana la bulgari, intr-adevar peisajul este altul, cu bolovani, stanci, grote. Imi place seria asta.

Leave A Reply