Blog

Mobila – fotografii de produs

Firma Indora m-a solicitat pentru fotografierea unor obiecte de mobilier, în special canapele, pentru catalogul firmei și pentru website.

canapea alba pe fond alb canapea maron cu perne canapea extensibila cu dungi canapea extinsa canapea mare canapea de piele fotoliu fantezie plus

Pentru fotografierea de obiecte de mobilier și în special a canapelelor largi, este nevoie de un spațiu mare. Fotografiile de produs au fost executate în showroom-ul clientului. Evident că podeaua și fundalul nu erau adecvate și au fost înlocuite în photoshop cu alb (tifețare sau deface). De obicei, la această operațiune se adaugă umbre pe podea, dar clientul nu a dorit.

Urmăriți linkul pentru fotografii de produs si reclama.

O mică problemă, care apare la fotografierea de canapele, este necesitatea de a ilumina relativ uniform o suprafață mare. Aici am folosit două umbrele mari numai pentru iluminarea canapelelor. Mobila poate crea probleme și prin suprafețele reflective, lucioase, dar aici nu a fost cazul.

This Post Has 1 Comment

  1. Puiu I. says:

    Arata foarte sec asa pe alb si fara umbre, e adevarat ca sunt fotografii produs simple, descriptive, exact ce trebuie pentru un website.

Leave A Reply