Blog

Costume ginere – fotografii de produs

Am avut plăcerea și onoarea să trag colecția de costume de mire pentru magazinul Narman. Costumele au fost purtate de un singur model, iar ședința foto a avut loc în studio.

costum ginere din colectia Narman costum de haine gri din colectia Narman costum gri de ginere cu brau si papion grena din colectia Narman costum de culoarea cognacului de mire costum de ginere cognac din colectia Narman un costum de ginere costum crem din colectia de ginere costum maron deschis cu esarfa purtat de fotomodel fotomodel masculin purtand un costum galben de mire costum de mire cu vesta smoking negru cu papion costum frac pentru ginere frac purtat de model masculin

După sesiunea foto, modelul a beneficiat de masaj thailandez de la Le Boudoir.

Pentru a sublinia eleganța costumelor am ales fundalul negru. Am folosit și o lumină de modelare, care să definească mai bine conturul. Unele costume erau lucioase, dar chiar și cele mai lucioase tot arătau textură datorită unei lumini in unghi mic.

Chiar dacă a fost folosit un fotomodel, totuși rămân fotografii de produs și puteți vedea și prețurile de producție pe celălalt site.

Cele mai multe probleme mi-au pus cutele de pe unele costume, care nu voiau să se întindă,  cu toate acestea, fotografiile au fost retușate minimal, urmând a se pune pe site-ul de prezentare a clientului.

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply