Blog

Fotografie de produs – pantofi barbatesti

Un prestigios magazin online m-a rugat să-i fotografiez colecția de pantofi bărbătești oferiți mirilor care sunt interesați de calitate.

fotografie de produs pantofi barbatesti albi pe fundal alb fotografii de produs pantofi barbatesti albi fotografie produs pantofi barbatesti crem pe fond alb pantofi crem de lac pe fundal alb fotografii produs pantofi alb negru pantofi barbatesti alb negru pantofi negri de lac pe fundal alb fotografie pantofi de lac negri

Aici puteți vedea doar o mică parte din colecția de pantofi de ginere. Dacă sunteți interesat de partea comercială vizitați preturi fotografie de produse.

Clientul a dorit ca produsele să fie fotografiate pe fundal alb, în studio. Am folosit două softboxuri mari pentru a ilumina scena. Am avut probleme cu clientul la pantofii de lac negrii. Clientul nu dorea să se vadă reflexia softboxului în lacul pantofului. După mai multe discuții a înțeles că așa trebuie să arate și că este normal ca o suprafață foarte lucioasă, să arate ca o suprafață lucioasă și să reflecte lumina.

This Post Has 2 Comments

  1. Radu says:

    Imagini profesionale, nimic de comentat aici. Pantofii arata bine si nu inteleg ce a vrut clientul dv. Imi place si cum i-ati pozitionat, unul peste altul, pantoful capata astfel tridimensionalitate.

  2. Mimi says:

    Imi plac pozele, foarte bine facute, profesionist. Am si eu un magazin online si cred ca va voi contacta in curand, pentru o gama nou de produse, care au nevoie de fotografii cu fundal alb.

Leave A Reply