Blog

Conceptul papusa Barbie in studio

Acesta a fost un proiect personal pornit de la ideea de a fotografia un fotomodel care să arate ca o păpușă Barbie la dimensiune naturală.

fotomodel in fotografie de concept Barbie conceptul papusa Barbie executat de fotomodel talentat fotografie cu papusa Barbie in oglinda

Sedința foto a avut loc în studio. Am ales ca fundal hârtia albă pentru a da senzația de luminozitate crescută, pentru ca fundalul să nu distragă atenția de la model și pentru că ulterior imaginile puteau fi folosite în mai multe scopuri.

Pentru că păpușa Barbie este longilină, principala dificultate era să găsesc un fotomodel înalt și cu picioare foarte lungi. Mărturisesc că dintre toate modelele cu care am lucrat, acesta este cel cu picioarele cele mai lungi.

In funcție de tema aleasă, hainele sunt  importante. De această dată imbrăcămintea trebuia să ajute stilistic la contopirea în personaj. Deși s-au inventat mii de vestimentații pentru Barbie, am ales ceva simplu.

Linia machiajului a întregit conceptul prin culori vii și o doză potrivită de artificialitate. Retusul a urmărit să accentueze nenaturalețea, susținând, de asemenea, conceptul inițial.

This Post Has 4 Comments

  1. Calin P says:

    Fotomodelul asta are picioarele anormal de lungi. Trucuri de photoshop? Nu ma pricep la papusi dar ea chiar arata ca o papusa, gratie machiajului si retusului.

  2. casandra says:

    Cand eram mica mi-a placut sa ma joc cu papusile. Am avut cateva papusi Barbie si le facusem si hainute. Ai gasit foarte bine modelul ca sa se potriveasca la corp, totusi fata nu seamana.

  3. flory says:

    chiar ca are picioare lungi fotomodelul asta.o idee buna realizata cu succes si cu un make-up supercool.pacat ca nu a fost postata si o fotografie mai de aproape sa vedem mai bine machiajul.

Leave A Reply