Blog

Sedinta foto cu fotomodel

Locația aleasa de client a fost balconul unui hotel, pentru ca fotomodelul să poarte haine casual. Ședința foto trebuia să pună hainele obișnuite într-un cadru aproape banal.

sedinta foto cu fotomodelul in balcon fotomodel cu haine obisnuite in balconul hotelului rochie foarte decoltata purtata de fotomodel fotomodel in tinuta lejera in balcon vestimentatie casual in balcon vestimentatie alb-negru purtata in balconul hotelului

Dificultatea în aceasta sesiune foto a fost spațiul foarte îngust, care nu mi-a permis o prea mare libertate în alegerea unghiului de fotografiere și nici o varietatea în schema de iluminare folosită. Am fost silit să fotografiez de aproape, cu distanțe focale scurte.

Dacă vreți să vedeți cum arată portofoliu cu fotomodele urmăriți linkul.

Modelul nu s-a simțit prea confortabil stând cu fundul pe balustradă, la etajul 7.

In timpul ședinței soarele și-a mutat poziția și a fost folosit o dată ca lumina de contur și altă dată ca lumina principală. În ambele situații iluminare a ieșit altfel decât și-a dorit clientul. Adică clientul dorise lumină difuză și a avut parte de lumină dură. Se mai întâmplă chestii de astea când se trage într-o locație necunoscută.

Au mai fost trase și alte poze în camera de hotel, dar asta este altă poveste pe care n-o voi prezenta aici.

This Post Has 10 Comments

 1. fashionista says:

  Ne lasati sa credem ca pozele din camera au fost altceva. Pune-ti-le sa le vedem. Inteleg limitarile locatiei si consider ca seria asta de fotografii este reusita. Arata a moda si toate se potrivesc fotomodelul, make-up-ul, locatia atitudinea si hainele. Ca stil vestimentar imi place combinatia pantaloni albi, top negru, blazer albastru.

 2. Calin P says:

  Nu ma pricep la moda, dar imi plac imaginile aratate in seria asta. Poate ne vei arata si seria din camera. Sa inteleg ca ceea ce vad in poze nu este numai lumina naturala?

 3. margineanca says:

  O serie cel putin decenta. Fotografiile de moda ar trebui sa fie despre haine mai mult. Aici hainele sunt aproape normale, ca sa nu spun banale. Stiu ca nu este vina dv. dar am vrut sa-mi spun parerea.

 4. flory says:

  vad ca s-a folosit un make-up natural care-i sta foarte bine.imi plac pozele din sesiunea asata si parerea mea este ca sunt foarte fashion.

 5. Elena says:

  Imbracamintea nu este extraordinara, e mai degraba ce as putea purta zi de zi. E primul fotomodel la care vad si eu solduri, ca majoritatea sunt slabe moarte. Pozele sunt bune.

 6. Camelia Petrescu says:

  In prima fotografie se vede o constructie si nu da prea bine, in cea de-a doua geamurile cladirii anuleaza perspectiva.

 7. Nina says:

  Citesc comentariile si ma amuz. Fetele sunt foarte critice, uneori sesizez si o doza de rautate, concurenta… In fond, in fiecare femeie zace un fotomodel neexploatat.

 8. Mary says:

  As vrea sa vad cum fotografiati dv. o colectie de haine, daca veniti cu un concept, ceva. V-as ruga sa-mi raspundeti pe email.

Leave A Reply