Blog

Concept papusa in studio

In timp ce lucram la conceptul papusii Barbie, ne-a venit idea să încercăm un concept asemănător, tot in studio, cel al unei păpuși obișnuite.

Fotomodel in conceptul papusa papusa realizata prin machiaj si styling fotografie concept papusa in studio machiajul si hair-styling-ul contribuie la conceptul papusa model talentat in conceptul papusa in studio papusa plansa concept fotografic

Din nou, fundalul alb a fost chemat să ajute la realizarea proiectului, iar iluminarea nu a avut valențe artistice, încadrându-se într-o schemă glamour.

Transformarea principală a produs-o make-up-ul genial și coafura zurlie. Rochia rosie a ajutat tema.

Ca un ultim accent de excentricitate, la sfârșit, machioza a făcut ca machiajul să pară curs, ca și când păpușa ar fi plâns.

Fotomodelul a pozat excelent oferind autenticitate pozițiilor și a avut mimica potrivită încât multe persoane s-au păcalit crezând că este vorba despre o păpușa fotografiată. Parte din această păcăleală a fost susținută și de retușul facut in photoshop.

This Post Has 5 Comments

 1. fashionista says:

  Daca nu citeam explicatia, puteam sa jur la cateva fotografii ca este o papusa. As fi jurata ca e o papusa de plastic in primele doua poze, in care sta jos. Are picioarele neobisnuit de lungi, neverosimil de lungi. Felicitari pentru ambele serii.

 2. AndreeaC says:

  Dupa make-up ar fi putut sa fie si papusa Chucky desi ar fi fost prea creepy. Cu poza a treia puteti pacali pe oricine. Si cu a patra.

 3. casandra says:

  Imi aduce aminte de o papusa pe care am avut-o cand eram copil, numai ca aceea avea rochia albastru cu alb. Am pastrat-o mult timp, pana cainele meu i-a smuls o mana. Foarte reusite pozele.

 4. Bianca says:

  Ulima imi place cel mai mult, desi toate sunt convingatoare. Sunt cele mai lungi picioare pe care le-am vazut intr-o poza, nemodificata, presupun. Le-am vazut si pe cele cu papusa Barbie, dar astea imi plac mai mult, sunt mult mai credibile. Vreau sa spun ca astea chiar se pot confunda cu fotografiile unei papusi reale, adica din plastic.

Leave A Reply