Blog

Balerina partea a doua

Micuta balerină mi-a facut o surpriză și a revenit în studio. De data asta a purtat costumul bleu de antrenament și am hotărât să folosesc un fundal de culoare albastră și un machiaj cu albastru la ochi.

balerina in costumul de antrenament balerina in salt poza de inceput la balet poza pe poante balet aplecare balerina balerina gratioasa exercitiu dificil balet balerina gratioasa pe scaun un moment de respiro figura de balet

Machiajul a fost asigurat de make-up artist Jana Ceban.

Dacă sunteți interesat de fotografii in studio puteți da click aici.

Din nou am împărțit ședința foto în două, o parte despre balet, care este prezentată aici și o parte cu portrete și imagini în ținute normale care a rămas privată și prezintă interes numai pentru micuța balerină.

This Post Has 3 Comments

  1. MisterX says:

    Domnisoara parca arata mai bine in prima serie de poze. Si astea sunt interesante, dar parca le lipseste misterul de la primele. Aici pare mai mult ca la antrenament, ca la repetitie, decat ca la spectacol.

    • Claudiu says:

      Aveti dreptate. Asta a fost si intentia. La prima serie balerina a purtat un tutu, care este vestimentatia de scena. Costumul asta albastru este folosit la repetitii.

Leave A Reply