Blog

Sedinta foto pentru catalog rochii de mireasa

Am fost onorat să fotografiez colecția 2013 de rochii de mireasă de la Ophelia Bridal. Locația aleasă de client a fost în holul unui hotel din București.

rochie de mireasa din colectia 2013 Ophelia Bridal fotomodel etaland voalul in colectia Ophelia Bridal 2013 fotomodel in rochie de mireasa de la Ophelia Bridal colectia 2013 fotomodel in rochie de mireasa in locatie rochie ampla purtata de fotomodel in hotel spatele rochiei de mireasa fotomodel pe canapea in rochie de mireasa model in rochie de mireasa agatata de troliu de bagaje fotomodel in rochie de mireasa in fata usii

Am folosit în această ședință foto un beauty dish ca lumină principală, un octabox gigantic, ca lumină de umplere și o lumină directă pentru reliefare.

In afara fotografiilor descriptive pentru catalog, clientul a dorit și câteva imagini de reclamă.

Dacă doriți să vedeți rochiile vă invit să urmați linkul Ophelia Bridal.

Dacă sunteți interesat de fotografia de nuntă urmăriți linkul Claudiu fotograf

Machiajul a fost realizat de make-up artist Jana Ceban

This Post Has 5 Comments

  1. Fily says:

    as fi vrut sa vad mai multe rochii. aah defapt astea sunt pozele de reclama. ar fi fost interesant sa vedem si fotogafiile de catalog. o sorry, am vazut acum linkul spre firma.

  2. nicoleta says:

    Cat de mult imi place imaginea cu fotomodelul intins pe canapea, contine mult rafinament, eleganta si stil. Toate imaginile sunt frumoase.

Leave A Reply