Blog

Niste Olteni

Am fost chemat să fac câteva fotografii la spectacolul cu piesa de teatru Niște Olteni, dupa texte adaptate din Marin Sorescu de Contantin Fugașin, care a semnat și regia.

povestitorul din Niste Olteni scena din piesa de teatru Niste Olteni Mirela Sorescu in piesa de teatru Niste Olteni Nicolae Botezatu in piesa de teatru Niste Olteni Bote cu galeata in mana in Niste Olteni scena de grup in Niste Olteni scena de dragoste in piesa Niste Olteni Mirela Sorescu intr-o scena in doi in Niste Olteni Bote spanzurat in Niste Olteni Ioana Perescu in piesa de teatru Niste Olteni scena in trei in Niste Olteni scena moroiului in piesa Niste Olteni Niste Olteni - monolog Mirela Sorescu Nicolae "Bote" Botezatu iluminat in piesa de teatru Niste Olteni scena iluminarii lui Bote in Niste Olteni Niste Olteni scena de grup femei in Niste Olteni femei la claca in Niste Olteni omoratorul de caini in Niste Olteni Distributia din piesa de teatru Niste Olteni saluta publicul

Din distribuție au făcut parte printre alții: Nicolae Botezatu, Mirela Sorescu si Ioana Perescu.

Spectacolul a avut loc în sala mică a Teatrului de Comedie.

Bineînțeles că am fotografiat la lumina existentă, în timpul spectacolului, încercând să nu deranjez nici actorii, nici publicul.

This Post Has 1 Comment

  1. Alexandra says:

    Ma asteptam sa vad fetele actorilor mai de aproape. Alfel, pare o piesa interesanta. Nu cunosc pe nici unul dintre actori, cred ca trebuie sa mai trec si eu pe la teatru.

Leave A Reply