Blog

Trupa de rock Piesa

Trupa de rock Piesa avea nevoie de o fotografie de afiș și de o fotografie pentru coperta CD-ului pe care intenționau să-l scoată.

trupa Piesa afis copeta de CD pentru trupa Piesa

Se știe că trupele de rock nu stau prea bine cu banii. Bugetul era mic, nu era posibilă o producție în locație, așa că am optat pentru o ședință în studio.

Am mizat pe dramatismul asigurat de iluminare și de prelucrarea computerizată (efectul Dragan) pentru a produce cu minimum de buget, maximum de efect.

Când se fotografiază un grup de oameni, apar probleme legate de lipsa de concentrare. Unul iese bine și celălalt închide ochii, unul are privirea concentrată și altul pare plictisit. Din acest motiv, am hotărât să fotografiez fiecare membru separat. Am folosit aceeași iluminare pentru fiecare și același fundal. Ulterior, i-am asamblat pe toți în photoshop, ținând cont de înălțime.

A doua imagine este designul pentru coperta de CD.

Partea comercială, cu fotografii pentru afișe, cataloage și pliante o găsiți aici

This Post Has 3 Comments

  1. Calin P says:

    Nu mi-as fi dat seama ca este un compozit, sau mai corect ar fi sa spun ca este un fotomontaj, daca nu as fi citit explicatia. Imaginea arata exact ce trebuie pentru o formatie de rock.

  2. MisterX says:

    I wanna rock! Baietii arata bine, afisul arata bine. Oare cum se aude muzica lor. Mi-e frica sa intreb, sunt atat de multe trupe romanesti de rock care canta sub orice critica.

Leave A Reply