Blog

Machiaje pentru mirese

Make up artistul Jana Ceban m-a solicitat pentru a fotografia câteva dintre machiajele de mireasă pe care le execută cu atâta talent.

mireasa machiata cu mov fotografiata in studio foto

mireasa cu ochi verzi machiata si fotografiata in studio

mireasa machiata in tonuri de maron fotografiata in studio

Dacă doriți să vedeți și alte lucrări ale Janei urmăriti linkul aici.

Fotografiile au fost făcute în studio. Miresele n-au fost fotografiate în ziua nunții, ci au fost machiate de probă, cu câteva luni înainte. Este inutil să vă mai spun că toate au fost încântate de make up și că așteaptă cu nerăbdare ziua fastă. Pentru cei care sunt interesați de fotografia de nuntă urmăriți linkul fotograf de nunta.

Imaginile au fost prelucrate în photoshop fără să se țină cont de principiul recognoscibilității, adică nu s-a dorit ca după retuș, modelul să fie de recunoscut, ci s-a dorit ca imaginile să fie cât mai aproape de perfecțiune, pentru a putea fi utilizate ca reclamă pentru serviciile prestate.

This Post Has 2 Comments

  1. Tatiana says:

    Sunt 3 stiluri diferit si toata imi plac enorm. Oare care mi s-ar potrivi mie? Primul make up pare de lux, poate prea sofisticat pentru mine. Al doilea machiaj este mai spre natural si cred ca nu mi-ar sta bine. Al treilea aduce un pic cu smokey si cred ca ar fi cel mai bun pentru mine. Pozele sunt excelente.

  2. Mihaela says:

    Machioza a facut treaba foarte buna si merita toate laudele. Am fost si pe website-ul ei si pot spune ca este foarte talentata. Daca as fi mireasa m-as lasa cu bucurie pe mana ei.

Leave A Reply