Blog

O seara la opera – fotografie corporate

Firma Algernon m-a invitat să fotografiez un eveniment monden corporate. La implinirea unui număr de ani de la înființare, compania a închiriat un spectacol de balet la Opera Română.

Invitatii sunt primiti cu sampanie la intrare muzicienii in fosa Operei Romane interiorul salii de spectacol al Operei Romane sala de spectacol a operei sala mare a Operei Romane sala si fosa muzicienilor scena de balet la Opera Romana spectacol de balet pe scena Operei Romane ansamblu de balet balerine pe scena Operei Romane frumosa din padurea adormita scena operei ocupata de balerine Opera Romana scena de balet scena dramatica de balet la opera balet la opera romana panorama de interior a Operei Romaneinteriorul salii de spectacol al Operei Romane

Puteți urmări linkul pentru fotografie corporate.

Compania Algernon a invitat câteva sute de colaboratori și reprezentanți ai firmelor cu care lucrează, la o seară de balet la Opera Română, la spectacolul Frumoasa din pădurea adormită.

Înainte de spectacol, cât și în pauză, au fost servite băuturi răcoritoare și bufetul a stat la dispoziția invitaților. A fost o seară de reușită, unde oameni de afaceri sau angajații lor au discutat relaxați despre problemele lor.

Din motive lesne de înțeles (oamenii nu vor să fie văzuți și fotografiați în public), partea cu invitații lipsește din acest articol, rezumându-mă doar la spectacol și Operă.

Ultimele două fotografii au fost obținute prin panoramă, un procedeu descris aici, la lumina ambiantă.

This Post Has 1 Comment

  1. Carmen says:

    Ma mira foarte tare ca mai sunt firme in Romania care se mai gandesc si la arta. Foarte frumos din partea lor. Dv. ati realizat imagini frumoase, dar imaginea cu sala plina imi place cel mai mult

Leave A Reply