Blog

Ceas de mana barbatesc

Fotografii de reclamă pentru un ceas de mână bărbătesc.

ceas barbatesc fotografie de produs

fotografie de reclama cu ceas barbatesc

Am ales fundalul negru pentru acest ceas de mână bărbătesc, cu un accent de lumină pe o bucată de piele neagră.

Ceasul mi-a pus câteva probleme, pe care a trebuit să le depășesc. Prima a fost geamul din cuarț care era bombat și reflecta aproape orice, mai ales pe margini. Ca rezolvare am folosit metoda substragerii luminii, ce implică multa lumină difuză care cade dintr-un anume unghi. A doua problemă mi-au pus-o cifrele metalice de pe margine, care apar ori deschise , ori negre în funcție de cum cade lumina. Problema a fost rezolvată doar parțial, încă mai sunt probleme pe cifra 5 de la 50.

Deși este o fotografie de produs, poate fi utilizată și pentru reclamă, deși cea de-a doua a fost gândită pentru așa ceva.

Pentru mai multe fotografii de produs urmariti linkul

A doua fotografie a plecat de la idea că ceasul este un ceas de acțiune, rezistent la apă și praf și a fost asociat cu planificarea unei călătorii sau a unei expediții.

This Post Has 2 Comments

  1. MisterX says:

    Nu stiam ca exista ceas marca Cousteau. N-am auzit pana acum. Fotografiile sunt bine executate. Imi place ceea ce se sugereaza in cea de-a doua poza. Poate mai trebuia si o busola, sau un briceag elvetian in cadru. Sau poate ar fi fost prea incarcat.

Leave A Reply